22_03_29_erdmost_nincskep

Floorball: országos döntősök a fiúk

22_03_29_erdmost_nincskep

Floorball: országos döntősök a fiúk

Ezüstérmes lett a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola harmadik korcsoportos fiú floorball csapata, amely ezzel az eredménnyel bejutott az országos döntőbe.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hazai környezetben szerepelt a Batthyány együttese a harmadik korcsoportos unihoki országos elődöntőjén. Az érdiek a mohácsi Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda ellen kezdték meg szereplésüket, amelyet könnyedén, 15–2-re győztek le. Ezt követően a balatonszemesi Reich Károly Általános Iskolától ugyan 10–4-re kikaptak, de a mecseknádasdi Liszt Ferenc Német Nemzetiségi Általános Iskola B-csapata ellen kiütéses, 19–0-s győzelmet arattak.

A csoportból második helyen való továbbjutás után a keresztjátékban a mélykúti Szent Tamás Katolikus Általános Iskolával szoros meccset vívott a Batthyány, amelyből Horváth Anikó csapata jött ki győztesen (7–5), s jutott a torna döntőjébe.

A fináléban a szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola 12–5-re legyőzte az érdieket, akik az ezüstéremmel és a második hellyel kvalifikálták magukat a májusi országos döntőbe.

Az unihokisoknál az egyes korcsoportban a Batthyány az országos elődöntőben korábban bronzérmet szerzett, amellyel nem tudta kiharcolni a végső megmérettetésen való részvételt. Nagypályán a kettes korcsoportban is az elődöntőben elért harmadik hely jelentette a végállomást a batthyánys fiúknak, míg a négyesben a lányok az elődöntőben szerzett elsőséggel vívták ki az ob-döntőt.

Eredmények, III. korcsoportos unihoki országos diákolimpiai elődöntő, Érd
csoportkör

Batthyány Sportiskolai Általános Iskola–Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda 15–2
Batthyány–Balatonszemesi Reich Károly Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola 4–10
Batthyány–Liszt Ferenc Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola „B” 19–0

keresztjáték
Batthyány–Szent Tamás Katolikus Általános Iskola 7–5

döntő
Batthyány–Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5–12
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email