22_03_29_erdmost_nincskep

A fiataloknak is fontos a maszkviselés

22_03_29_erdmost_nincskep

A fiataloknak is fontos a maszkviselés

Kampányt indított az Érd Médiacentrum „Viselj maszkot Érden is!” címmel. Ebben igyekszünk felhívni a figyelmet mindannyiunk közös felelősségére a járvány elleni védekezésben. Az akció egyik arca, Hüse Nikolett, diákpolgármester, aki mára a ruhatárához igazítja a maszkjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat leköszönő diákpolgármestere szerint mindig lesznek, akik szabadabban gondolkoznak a maszkviselésről és ignorálják annak a hordását, de az iskolában szerinte erre már nincs lehetőség. Folyamatosan ellenőrzik őket a pedagógusok, de egymást is figyelmeztetik, ha valaki leveszi. 

„Az ismeretségi körömmel rendszeresen beszélgetünk arról, hogyha meg akarjuk fékezni a koronavírus-járvány terjedését, akkor muszáj hordanunk a maszkot, ha tetszik, ha nem, ha kapok benne levegőt rendesen, ha nem. Előfordul, hogy az aznapi ruhámhoz igazíhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg a maszkomat, mostanra mintegy száz darabból álló gyűjteményem van. Mindenkinek hozzá kell szoknia ahhoz, hogy a vírus nem válogat, de a szabályok betartásával jelentősen javíthatunk az esélyeinken, hogy ne kapjuk el a betegséget. Remélem, hogy példát tudok mutatni nemcsak az én korosztályomnak, hanem mindenkinek ebben a nehéz időszakban!” 

Hallgassa meg az Érd FM 101.3 interjúját Hüse Nikolettel!


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email