211212vmg_ute5

Férfi kosár: nagy falat volt a dobogós

211212vmg_ute5

Férfi kosár: nagy falat volt a dobogós

Nem bírt a tabella második helyén álló MAFC-Martossal a Gia-Form VMG DSE férfi kosárlabdacsapata. Az érdiek szoros első negyed után végül 74–48-as vereséget szenvedtek az NB II Közép A-csoportjának 12. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár a védekezés az erőviszonyokhoz képest ismét rendben volt, a támadójáték már nem hozta a megszokott teljesítményt a tabella második helyén álló MAFC-Martos vendégeként a Gia Form-VMG DSE-nek.

A vendég érdieknek nem volt könnyű dolguk, hiszen a MAFC-Martos úgy áll a tabella második helyén, hogy eddigi tizenegy találkozójából tízet megnyert és mindössze csak az éllovas Budafoktól kapott ki, emellett ezúttal a játékos-edző, Valaczkay Gábor, Nyitrai Ákos és Tóth Attila sem volt bevethető a mérkőzésen, így az érdiek csupán hat felnőtt és egy ifjúságikorú játékossal álltak ki.

Ennek ellenére a VMG jól kezdett és az első negyedben kiválóan tartotta a lépést az esélyesebbnek számító fővárosiakkal, de hiába zárták ezt a felvonást 18-18-as döntetlennel, a másodikat már a hazaiak nyerték 13-mal, akik előnyüket folyamatosan növelve végül magabiztos, 74-48-as győzelmet arattak.

A Gia Form-VMG DSE így tizenkét mérkőzés után 6-6 győzelemmel és vereséggel áll a tabella hetedik helyén. Nyitrai Ákosék január 22-én, szombaton 16 órától a Pilis Basket elleni hazai mérkőzéssel javíthatnak.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 12. forduló
MAFC-Martos–Gia Form-VMG DSE 74–48 (18–18, 23–10, 17–14, 16–6)

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email