22_03_29_erdmost_nincskep

Félpályára szűkül a 6-os út Százhalombattánál

22_03_29_erdmost_nincskep

Félpályára szűkül a 6-os út Százhalombattánál

A tervek szerint újranyitják a forgalom előtt a Városkapu utat Százhalombattán – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Iparos úti új közúti felüljáró várhatóan augusztusra készül el. A 6-os főút korrekciós munkái miatt a 6-os úton félpályás forgalomkorlátozásokra kell számítani tervezetten augusztus 10-ig.

A nagytömegű földmunka és az anyagbeszállítások megnövekedett tehergépjármű-forgalmat eredményeznek a 6-os főúton és az Ercsi-Ráckeresztúr összekötő úton.

A százhalombattai vasútállomáson szintén felújítás és átépítés folyik. Folytatódnak a P+R parkoló, valamint az Iparos úti felüljáró és a hozzá kapcsolódó út építési munkái.

A Százhalombatta – Ercsi elágazásnál nagytömegű földmunka, út-, vágány- és felsővezetéképítési munkák zajlanak júliusban.
 
A Százhalombatta – Ercsi elágazás vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése projekt a NIF beruházásában, az SZ-E Konzorcium (Mészáros és Mészáros Kft., valamint Vasútépítők Kft.) kivitelezésében valósul meg.

A fejlesztés részeként 15,7 kilométer hosszan átépül a vasúti pálya, amely nagyrészt 120/160 km/h engedélyezett sebességgel lesz járható 225 kN tengelyterhelés mellett.
A vasútfejlesztés ideje alatt a pontos menetrendi információkért érdemes felkeresni a MÁV Zrt. honlapját (www.mavcsoport.hu).

A kivitelezéssel kapcsolatos észrevételeket a kivitelező SZ-E Konzorcium által működtetett panaszv040@gmail.com e-mail címre, illetve a +36 20 2313542-es telefonszámra várják. 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email