22_03_29_erdmost_nincskep

Félmilliós lopás, családi vállalkozásban

22_03_29_erdmost_nincskep

Félmilliós lopás, családi vállalkozásban

Egy érdi építkezésen leparkolt járműből lopott el szerszámgépekkel megpakolt koffereket két férfi. A kár körülbelül félmillió forint. Az egyik elkövetőt elkapták, a férfi azonban nem nevezte meg a társát. Hamarosan kiderült, hogy miért hallgatott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Május 6-án kaptak bejelentést a rendőrök egy két nappal korábbi lopásról: egy érdi építkezésen leparkolt és nyitva hagyott járműből vittek el szerszámgépekkel megpakolt koffereket körülbelül 500 ezer forint értékben.

A zsákmány még el nem adott részét és az egyik tolvajt még aznap megtalálták. A 47 éves G. Csaba a kihallgatáson beismerő vallomást tett, társát azonban nem nevezte meg. Erre azonban nem is volt szükség, azóta a rendőrök azonosították és május 11-én elfogták. Az elsőként meggyanúsított férfi titkolózásának az oka is kiderült: nem akarta bemártani fiát.

A 27 éves – korábbi bűncselekménye miatt technikai nyomkövetővel ellátott bűnügyi felügyelet alatt álló – G. Krisztián tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az Érdi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett G. Krisztián ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email