22_03_29_erdmost_nincskep

Feljutás után vonult vissza a kétszeres BL-győztes

22_03_29_erdmost_nincskep

Feljutás után vonult vissza a kétszeres BL-győztes

Hibátlan mérleggel, 22-ből 22 győzelemmel jutott vissza az élvonalba a Moyra Budaörs Handball női kézilabdacsapata. Az NB IB Nyugati csoportját megnyerő, Buday Dániel vezette együttes játékosa, szakmai igazgatóhelyettese, a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Hornyák Ágnes bejelentette visszavonulását

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Digisport Reggeli Start című műsorában Buday Dániel, a Moyra Budaörs Handball vezetőedzője kiemelte, a játékoskeret adott volt, hogy megcsinálják a feladatot, azaz az NB I-be való visszajutást.

Hornyák Ágnes, a Budaörsjelenlegi, a Győr korábbi hatszoros magyar bajnok, kétszeres BL-győztes átlövője szakmai igazgatóhelyettesként is tevékenykedik a klubnál. Emlékeztetett, a kiesés után rögtön szeretett volna visszajutni az együttes az élvonalba, de a 2019/20-as csonka idény után a szövetség nem hirdetett feljutót, így Budaörsön még egy szezont kellett várni az NB I-re.

A jövőre vonatkozó kérdéssel kapcsolatban Buday Dániel kifejtette, amennyire lehet, szeretnék magyar játékosokkal feltölteni a keretet, rövidtávú céljuk pedig a biztos NB I-ben maradás.

Ezt követően Hornyák Ágnes jövőjét firtató kérdésre elmondta, 39 évesen a visszavonulás mellett döntött, hiszen érzi magán, hogy nem NB I-es szintű játékos és a helyet szeretné megadni a fiataloknak. Kitért rá, marad a budaörsi klubnál, ahol utánpótlás szakmai vezetőként több korosztályt is visz.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email