22_03_29_erdmost_nincskep

Fekáliával kenték össze a budaörsi emlékművet

22_03_29_erdmost_nincskep

Fekáliával kenték össze a budaörsi emlékművet

Gyomorforgató hírre lett figyelmes a Budaörsi Infó egy helyi facebook csoportban, ahol arról számoltak be, hogy valaki fekáliával kente össze a budaörsi vitorlázórepülő-emlékművet a Farkashegyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint emlékeztetnek, a 2017. október 21-én átadott emlékművet budaörsi pilótákból és lelkes önkéntesekből álló munkacsoport készítette, hogy a magyar repüléstörténelem ezen fontos helyszíne nevezetes legyen és tisztelegni lehessen a magyar vitorlázórepülés előtt.

A portál azonban most arról számolt be, hogy 2021. március 8-án az emlékművet fekáliával kenték be. A felháborító esetről fotókat is közöltek.

A cikk megjelenése után az emlékmű megújításában résztvevők közül ketten felmentek és lemosták az emlékművet.

„Rossz volt látni, mivel rengeteg munkát fordítottunk rá a Farkashegyi repülőtéren vagy mások itt Budaörsön, a Budaörsi Infó szerkesztőségében, hogy újra méltó emlékműve legyen a magyar vitorlázórepülés bölcsőjének. Tényleg mikroadományokból állítottuk föl, köszönhetően a rengeteg társadalmi munkának. Vigyázzunk rá!” – írta ki posztjában a Facebookon az egyik önkéntes Bujdosó Csaba március 8-án.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email