22_03_29_erdmost_nincskep

Erős közösségeket és közösségerősítő diákokat keresnek

22_03_29_erdmost_nincskep

Erős közösségeket és közösségerősítő diákokat keresnek

Május 20-ig lehet javaslatot tenni az Érd Legösszetartóbb Osztálya díjra, melyre a felső tagozatosok és középiskolás osztályok nevezhetők, míg május 30-ig várják az ajánlatokat az alsósoknak, felsősöknek és középiskolásoknak szóló Pócsi Dóra-díjra, melyre már a térségből is várnak jelölteket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Kiss Sándor, a Szociális Gondozó Központ szociálpedagógusa az Érd FM 101.3-nak elmondta, a 2015-ben létrejött Pócsi Dóra-díjra felkérték az iskolák pedagógusait, hogy május 30-ig küldjék el azoknak az alsós, felsős és középiskolás diákoknak a neveit, akik a közösségi munkában részt vesznek, szociálisan érzékenyek és egyéniségükkel közösséget tudnak teremteni, mert Pócsi Dóra is ilyen személyiség volt.

Kiss Sándor ismertette, a jelöltek megkapják Pócsi Dóra verseit és rajzait tartalmazó könyvet és egy emléklapot is.

A szociálpedagógus hangsúlyozta, idén már nem csak az érdi, hanem a diósdi, tárnoki, sóskúti és törökbálinti iskolákból is kaptak jelölteket és remélik, a százhalombattai iskolák is bekapcsolódnak.

A Pócsi Dóra-díjra iskolánként alsós, felsős és középiskolás kategóriában is több diák jelölhető, a díjakat pedig a tanévzárón kapják meg a tanulók. Kiemelte, az Érdligeti Általános Iskolában, Pócsi Dóra alma materében édesanyja adja át a díjakat.

Kiss Sándor az Érd FM 101.3-nak beszámolt róla, hogy eredetileg május 10-ig várták volna a jelöléseket az Érd Legösszetartóbb Osztálya címre, de mivel ez az 5. és 12. évfolyamok közötti osztályoknak szól, miután a felsősök csak május 10. után térnek vissza az iskolába, ezért a jelölési határidőt május 20-ig meghosszabbították.

Kiss Sándor elmondta, a díj célja, hogy a közösségeket erősítsék. 2015 óta minden évben kiadták a vándorserleget.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email