22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi lett idén is a legszebb

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi lett idén is a legszebb

Kis Korinna lett a II. Pest Megye Szépe verseny győztese, így zsinórban másodjára hozta el érdi lány a megye legszebbjének járó vándorkoronát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban január 12-én, szombaton este megrendezett gáláról senki sem ment haza üres kézzel, vagy legalábbis, ahogy Bada Zoltán versenyigazgató mondja, kisírt szemmel. Egyrészt mert számára mind a tizenhat döntőbe került hölgy királynő, hiszen óriási utat tettek meg az önbizalmuk fejlesztésében az elmúlt hónapokban, másrészt a több tucatnyi támogató és partner rendkívül sok felajánlással és jutalommal halmozta el a nyertes hölgyeket.

Idén újdonság volt, hogy nemcsak a döntő zsűrije által legszebbnek ítélt három lány kapott elismerést, de a verseny facebook oldalán korábban megrendezett közönségszavazás első három helyezettje is. A közönség előtt a legszebbnek bizonyult a budapesti Tokai Kinga, aki a BME vezetés és szervezés mesterszak mellette okj-s szakképzést is végez, és gyakornokként is dolgozik. A közönségszavazás 2. helyén Kis Korinna, a 3. helyén pedig a törökbálinti Gábor Erika végzett.

Bada Zoltán versenyigazgató bevallotta, hogy a zsűrinek – ahogy az ilyenkor lenni szokott – nagyon nehéz volt a feladata. Idén a zsűri elnöke dr. Jenei András volt, de az ítészek között ült Győrfi Pál, Éliás Gyula Jr. Artisjus-díjas és Gundel-művészeti díjas énekes, dalszerző, előadóművész, Vámos Magda, a Magyar Divat Szövetség elnöke, Tallós Rita színművész, Bognár Nándor újságíró, Turbók János, az Agárdi Pop Strand vezetője, Hegedűs Éva, a Colorado Fashion tulajdonosa, Bán  Teodóra kulturális menedzser, Balczó Kornélia, médiaszemélyiség,  Csizmazia Zsolt fotós,  Cseh-Szakál Tibor versenytáncos és a tavalyi verseny győztese,  Kerepesi Réka is. Amíg viszont ők tanácskoztak, addig aTóth Andi – Szabó Ádám  páros szórakoztatta a közönséget, a maguk természetes, közvetlen, bájos módján, elképesztően jó zenékkel.

De az est mégis csak a szépségről, illetve a szépségekről szólt. A közönségszavazás eredményhirdetését követően egy tucat díj talált gazdára. Gábor Erika, aki a közönségszavazáson 3. helyet ért el, még egy sor másik díjat is bezsebelhetett: övé lett a legkarakteresebb hölgy díja, a legfittebb hölgy díja, a legszebb mosolyú  hölgy díja, és végül a táncosnak készülő törökbálinti lány lett az 1. udvarhölgy is. Erika elárulta, hogy kiskora óta fontos volt számára a szépség, és gyerekként mindig csodálva nézte a szépségversenyeket, arról álmodozva, hogy egyszer, ha majd nagy lesz, talán ő is ott állhat majd a színpadon egy ilyen megmérettetésen.

A Dunakeszin élő Kovács Ágnes Rita lett a 2. udvarhölgy, és az érdi Kis Korinna kapta meg előbb a legsugárzóbb hölgy díját, majd az is kiderült, hogy kisugárzásával megnyerte magát a versenyt is, és Kerepesi Réka fejéről az ő fejére vándorolt tovább a Pest Megye Szépe verseny koronája.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email