22_03_29_erdmost_nincskep

Érden száguldoztak a leggyorsabban

22_03_29_erdmost_nincskep

Érden száguldoztak a leggyorsabban

A Pest megyei rendőrök huszonnégy órán keresztül mérték a sebességet a megye különböző pontjain. Egy nap alatt 560 sebességtúllépést dokumentáltak. A dobogó legfelső fokára egy érdi eset került, a pilóta teljesítményét 90 ezer forintos közigazgatási bírsággal "jutalmazták".

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 24 órás ellenőrzés október 5-én reggel nyolckor kezdődött, és a rendőrök 14 sebességmérő készüléket vetettek be. A megye különböző pontjain, lakott területen belül és kívül, nappal és éjszaka is szűrték a gyorshajtókat – írja a police.hu.

Összesen 560 sebességtúllépést dokumentáltak. 212 gyorshajtót állítottak meg és bírságoltak meg a helyszínen, közülük 165 sofőr helyszíni bírsága 1.125.000 forintot, 47 sofőr közigazgatási bírsága pedig 1.650.000 forintot tett ki.

A legkirívóbb száguldást Érden, az Ercsi úton rögzítették. Egy járművezető 50km/h helyett 104 km/h sebességgel közlekedett az éjszakában. Ezért kilencvenezer forint közigazgatási bírságot kapott. A képzeletbeli dobogó 2. és 3. fokára egy Tahitótfalu, Visegrádi úton, illetve egy Szigetcsép, Fő úton közlekedő járművezető állhatott. Előbbi 50 km/h helyett 93 km/h, míg utóbbi 50 km/h helyett 91 km/h sebességgel közlekedett. Mindkettejüket 60 ezer forintos közigazgatási bírsággal „jutalmazták”

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a jövőben is tervez hasonló közlekedésrendészeti akciókat, amelyekkel a szabálytalankodók forgalomból való kiszűrése, a közlekedésbiztonsági helyzet javítása a cél.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email