22_03_29_erdmost_nincskep

Érd polgármestere: „A fejlődést, Érdet leállítani nem hagyom!”

22_03_29_erdmost_nincskep

Érd polgármestere: „A fejlődést, Érdet leállítani nem hagyom!”

T. Mészáros András, Érd polgármesterének közleménye

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tegnap, január 16-án az érdi baloldali-liberális ellenzék végre megmutatta valódi arcát és Érd tudomására hozta városromboló programját, amit szó szerint így foglalt össze: „Álljon le Érd!” Felháborító, visszataszító, ám világos beszéd.

Felháborító, hogy az érdi baloldali-liberális ellenzék több mint tíz éve azon ügyködik, hogy leállítsa a város fejlődését, meggátoljon minden olyan kezdeményezést – a csatornázástól kezdve az ipari parkon át az érdi Városligetig, az iskolaépítésektől kezdve az útépítésekig, vagy a diákok önrendelkezési jogáig – ami Érd sikerének záloga.

Visszataszító, hogy ehhez semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, legyen az hazugság, rágalom, vagy az érdi közgyűlés szétverése.

Világossá vált, hogy gátlástalan hatalmi vágyuk terhe alatt elveszítették a józan eszüket, és immár nyíltan is szembe szálltak az érdiek többségével.

Érd felelős polgármesterként a leghatározottabban visszautasíhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg ezt a fajta rombolást, amely minden érdi kárára történik.

A Modern Városok Programjának végrehajtása folytatódik, a fejlődést és Érdet leállítani nem hagyom!

Érd, 2019. január 17.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email