22_03_29_erdmost_nincskep

Eltűntek szilveszterkor

22_03_29_erdmost_nincskep

Eltűntek szilveszterkor

Az előző évhez képest több kutya rohant világgá szilveszterkor Érd környékén, nyilatkozta Böjtös Andrea, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány elnöke az Érd FM 101.3-nak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az alapítvány – ahogy a korábbi években – most is ügyeletet tartott, és bár az óév utolsó éjszakáján nem volt sok dolguk, azonban újév napja óta folyamatosan keresik az érdi kutyamenhelyet a segítséget kérő állattartók. 

A Sirius állatmenhely vezetője kiemelte, hogy az eltűnt állatok felkutatásában hatékony segítség az internet. Emellett egyre több a környéken a civil állatvédő, akikre baj esetén számítani lehet.

Böjtös Andrea hangsúlyozta, hogy a sokkos állapotban elkóborolt állatok általában nem tudnak hazatalálni, vagyis a gazdáiknak kell mindent megtenniük azért, hogy előkerüljenek. Az állatmenhely vezetője azt is javasolta, hogy aki nem frissítette a chip-adatokat, még most is megteheti bármelyik állatorvosnál, így ha bárki rábukkanna az elkóborolt állatra, már az aktuális elérhetőségeket tudják leolvasni.


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email