maszk

Egyre több a beteg Százhalombattán

maszk

Egyre több a beteg Százhalombattán

Vezér Mihály polgármester közösségi oldalán hívja fel a figyelmet arra, hogy a városban egyre több covid megbetegedést diagnosztizálnak. Mint írja, több óvodai csoportot is be kellett zárni, az ott dolgozók illetve a kisgyermekek betegsége miatt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az önkormányzati intézményekben és a Hivatalban (óvodák, bölcsőde, BKK, Könyvtár, Matrica Múzeum, VCSGK) kötelező a maszkhasználat, bizonyos munkakörökben a kesztyű használata is. Kézfertőtlenítés, a használati eszközök fertőtlenítése mindennapos. Ózongenerátorral folyamatosan fertőtlenítik az épületeket.

Százhalombatta polgármestere arra kéri a lakosokat, hogy mindenki tartsa be az aktuálisan előírt járványügyi védekezési szabályokat! Figyeljenek magukra és egymásra! Átgondolt, felelős döntéssel jájanak közösségbe, étterembe, színházba, és akinek egészségügyi állapota engedi, éljen az oltással, hiszen adott esetben akár életet is menthet.

 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email