22_03_29_erdmost_nincskep

Dugó lesz vasárnap az egész környéken!

22_03_29_erdmost_nincskep

Dugó lesz vasárnap az egész környéken!

Az Útinform tájékoztatása szerint vasárnap reggel az M0-ás autóúton, az M1-es felé vezető oldalon, a Diósdi kijárat előtt burkolatjavítási munkát végeznek. A 10-es km-nél csak két sáv használható. A korlátozás ellenére a Diósdi kihajtó használható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ma délelőtt elektromos kábelt feszítenek át az M7-es autópálya felett, az érdi csomópont közelében. A 19-es km-nél mindkét irányban sávzárására kell számítani, de rövid időre a forgalmat is megállíthatják. A munkák várhatóan a délelőtti órákban zajlanak majd.

Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Nagy-Duna hídon folytatódnak a sarucserékkel kapcsolatos munkák. Ezért az M1-es autópálya felé vezető oldalt 14.00 és 16.00 között lezárják, a forgalmat az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Az M5-ös autópálya felé két sáv, valamint a Halásztelek csomópont lehajtóra vezető gyűjtő-elosztó sáv lesz járható. A munkát megelőzően, majd azt követően a forgalomterelés kiépítése és elbontása okán is sávlezárásra és sebességkorlátozásra kell számítani, így 11.00 és 18.00 óra között torlódásokra és hosszabb menetidőre készüljenek! Ha tehetik kerüljék el a térséget!

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email