22_03_29_erdmost_nincskep

Díjazták az érdi környezetvédőt

22_03_29_erdmost_nincskep

Díjazták az érdi környezetvédőt

Petró Krisztina, az Érdi Vadmadár- és Vadállatmentő Szolgálat egyik alapító tagja kapta idén a Pest Megye Önkéntese Díjat, az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület felterjesztésére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A díjat, melyhez tartozik egy oklevél, egy plakett és ajándékutalvány is, a Pest Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház adományozza, melynek fenntartója a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete.

Krisztina lapunknak elárulta, hogy meglepetésként érte őt az elismerés: „Őszintén megvallva, nem számítottam rá, pedig szóltak az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesülettől, hogy felterjesztettek a díjra. Nagyon örülök neki, jól esik, hogy elismerik, hogy próbálok, próbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy Érd madár- és rovarbarát város legyen, az érdiek és a természet összhangban létezhessen, élhessen egymással.”

Petró Krisztina korábban is szenvedélyesen védte és mentette többek közt a madarakat és sünöket. Ő volt és ő az, akit sokszor későn este vagy korán reggel is hívhattak, hívhatnak az érdiek, ha a fészekből kiesett madárfiókát vagy magányos kis sünt találtak. Mentéseiről mi is gyakran beszámoltunk. A nagy igényre való tekintettel pár hónapja Ba Irénnel közösen megalapították az Érdi Vadmadár- és Vadállatmentő Szolgálatot.

Gratulálunk az elismeréshez!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email