22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: így szerepeltek az érdiek a magyar ligában

22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: így szerepeltek az érdiek a magyar ligában

Az elmúlt héten a Magyar Darts Liga két fordulóján is részt vettek az ÉRD-EL Sportegyesület dartsosai, akik előbb a Terminál Snookerben, majd Tökölön ragadtak nyilat. Mindkét alkalommal egy-egy kilencedik hely jelentette az érdiek legjobb helyezését.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az ÉRD-EL Sportegyesület beszámolt róla, az általuk rendezett ligafordulón hét játékos képviselte az érdi színeket, akik közül a legjobban Kéri Patrik szerepelt, aki csoportját megnyerve erőnyerőként jutott a legjobb 16 közé, ahol viszont vereséget szenvedett Jehirszki Györgytől. Mellette Simon János a 32-es főtáblán szenvedett vereségével lett 17., míg Angyal Krisztián, Gyulai László, Kecskeméti Attila, Lindmayer Zsolt és Varga Richárd sem tudott továbbjutni csoportjából és a 33. helyen zárt.

A fordulót Takács Gábor nyerte.

Ezt követően a tököli fordulón három érdi ragadott nyilat, ahol Tekauer Norbertet a csoportból való továbbjutása után a későbbi győztes Jehirszki György ejtette ki, így végzett a 9. helyen. Mögötte Kecskeméti Attila és Tekauer Patrik is a 17. helyen zárt.

Az ÉRD-EL Sportegyesület legközelebb augusztus 11-én rendez fordulót a Terminál Snookerben.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email