22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: taroltak Zsámbékon

22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: taroltak Zsámbékon

Hat korcsoportnak rendeztek ranglistaversenyt a Közép-Magyarországi Régió cselgáncsozóinak Zsámbékon. A II. Bushido Kupán a Diósdi DSE és Érdi JC dzsudokái összesen tizenhét érmet szereztek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A diák A-, B-, C- és D-korcsoportok mellett a serdülők és ifjúságiak számára rendeztek versenyt a közép-magyarországi régió cselgáncsozóinak Zsámbékon, ahol a Diósdi DSE és Érdi JC versenyzői is tatamira léptek.

A diák D-kategória hat arany-, egy ezüst- és két bronzérmet tartogatott az érdieknek, hiszen Balla sándor, Bodor Szilamér, Hajdu Olivér, Helfrich Márton, Gáspár Péter és Révay Hanga is megnyerte súlycsoportját, míg Apostol Csongor másodikként, Dudás Regina és Mihály Petra harmadikként végzett.

A diák C-korcsoportban Banitz Levente révén egy ezüstéremnek örülhettek Csetnek Béláék, míg a B-kategóriában Darabos Gergő és Riedl Ákos is első helyen végzett, továbbá Szabó-Götz Barnabás révén még egy negyedik hely is jutott az érdieknek.

A nagyobbak közül a diák A-korosztályban Révay Balázs esélyeshez méltóan végzett a dobogó tetején, míg Szatmári Szabolcs bronzérmes lett. Ők ketten még a serdülők mezőnyében is érdekeltek voltak, Révay itt „csak” második lett, Szatmári pedig negyedik, mellettük azonban így is lett aranyérmese a diósdi és érdi egyesületeknek, hiszen Sajdik Kevin megnyerte súlycsoportját.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email