22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: három érem az ifi válogatóról

22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: három érem az ifi válogatóról

Egy arany- és két bronzérmet szereztek a Diósdi DSE és Érdi Judo Club cselgáncsozói az ifjúsági korosztály számára Újpesten rendezett országos rangsorversenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A lányoknál Hajdu Ilang Anna remekelt az 52 kilogrammos súlycsoportban, hiszen nagykanizsai, békéscsabai és két újpesti ellenfelét is ipponnal verte, így négy sikerrel lett aranyérmes.

A még csak serdülőkorú Jüttner Janka első meccsén ugyan kikapott a későbbi ezüstérmes ceglédi ellenféltől, ám a vigaszágon miskolci ellenfelét legyőzve bronzérmet szerzett.

Az érdiek harmadik érmét a fiúk 81 kilogrammos súlycsoportjában érdekelt Vargha Zsolt szerezte, aki tószegi és ledényi ellenfelei legyőzése után az elődöntőben kapott ki a végső győztes debreceni Papp Bálinttól, ám a vigaszágon kecskeméti riválisát legyőzve állhatott a dobogó legalsó fokára.

Az érdiek közül a 42 kilós Jüttner Ábel, a 60 kilós Kovács Boglárka és az 55 kilós Balog Bálint is első meccsén vereséget szenvedett, s nem ért el pontszerző helyezést.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email