Csécsei Zoltán a világranglista élére futott

Új 24 órás országos csúccsal a világranglista élére ugrott a tárnoki ultrafutó, Csécsei Zoltán, aki 277, 576 kilométerrel rekordot döntött a Balatonalmádiban rendezett ultrafutó országos bajnokságon.

A számos jótékonysági rendezvényt, többek között a Fészek Gyermekvédő Egyesület jótékonysági futását is támogató tárnoki ultrás a Magyar Atlétikai Szövetség tájékoztatása szerint teljesítményével a világranglista élére ugrott. Közölték azt is, az új csúcstartó átlagtempója 24 óra alatt 5:11 perc volt kilométerenként. A korábbi országos csúcsot Bódis Tamás tartotta, aki a 2019-es franciaországi világbajnokságon 276,222 kilométeres teljesítményével ezüstérmes lett.

Csécsei Zoltán pályafutása során már közel húsz 200 kilométer feletti ultrafutást teljesített, nevéhez köthető a 12 órás 24 órás futópados futás rekordja is, utóbbi során 287 kilométert tett meg megállás nélkül.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs