22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: két érem a junior ob-ról

22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: két érem a junior ob-ról

Az Orosházán rendezett junior szabadfogású férfi és női országos bajnokságról egy-egy ezüst- és bronzérmet, a Kecskeméten tartott IV. Balla József Emlékversenyről pedig további négy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek az Érdi Spartacus SC birkózói.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi egyesülettől hárman indultak az Orosházán rendezett junior férfi szabadfogású és női országos bajnokságon. A korosztályos viadalon a nőknél Baljer Roxána bronzéremig jutott a 65 kilogrammosok között, míg Végh Artúr 125 kilóban bár bejutott a fináléba, ott kikapott vasasos ellenfelétől és ezüstérmes lett. A harmadik érdi induló, Nedvig Máté 61 kilóban a pontszerző, ötödik helyet szerezte meg.

Ezzel egyidőben az érdiek a Kecskeméten, 350 fő részvételével megrendezett IV. Balla József Szabadfogású Emlékversenyen nyolc birkózóval indultak, akik közül heten is érmesek lettek.

A gyermek I-es korosztályban Marcinkovics-Kovács Bende (36 kg) és Csuka Levente (38 kg), diák II-ben Jakab Roland (38 kg), serdülőben pedig Narancsik Bence (48 kg) is diadalmaskodott. Marcinkovics-Kovács Keve (63 kg) a diák I-eseknél, Jakab Dániel (68 kg) pedig a serdülőknél lett ezüstérmes, míg Szenicza Nimród (46 kg) a diák I-eseknél állhatott a dobogó legalsó fokára.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email