22_03_29_erdmost_nincskep

Befejezték az intézményi dolgozók tesztelését Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Befejezték az intézményi dolgozók tesztelését Érden

Véget ért a tesztelés a szociális és oktatási intézményekben Érden. A tesztelés ingyenes és önkéntes volt. Az érdi intézményhálóban szerencsére egy-két eseten kívül nem volt tömeges fertőzés. A lakótelepi bölcsiben például mindenki negatív lett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érd Megyei Jogú Város Facebook oldalán tette közzé az ezzel kapcsolatos tudnivalókat. Azt írták: az előírásoknak megfelelően a Szociális Gondozó Központ munkatársainak tesztelésével kezdtek és a Topoly utcai Időseket Ellátó Bentlakásos Intézményben 4 fertőzött gondozót találtak.Mindannyian tünetmentesek voltak, de otthon maradtak és felkeresték háziorvosukat. Jelenleg ők a karantén határozatra várnak. Az idősotthon lakói közül heten lettek sajnos pozitívak, róluk fokozott biztonsági előírások mellett, a többi lakótól elkülönítve gondoskodnak az otthon dolgozói. A tesztelés az otthonban folytatódik és folyamatos lesz, hogy a további fertőzéseket elkerülhessék.

A Pöttöm Sziget Bölcsődében (Aradi utca) egy kisgyermek nevelő tesztje lett pozitív, a csoportot bezárták, a csoport tagjai pedig 10 napos karanténra kényszerülnek. 

Az Apró Falva Bölcsődében (Edit u.) minden teszt negatív lett.

A hajléktalan ellátás éjjeli és átmeneti szolgáltatásaiban minden dolgozó tesztje negatív lett.

A Szivárvány Óvoda alkalmazottai között egy fertőzött volt a szűrés alkalmával, két épületében összesen öt csoportban lett szünet elrendelve. 

A Kincses Óvoda Kutyavári Tagóvodájában egy pozitív teszt volt, így rendkívüli szünet került elrendelésre a Csiga-Biga és Bagoly csoportokban. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email