22_03_29_erdmost_nincskep

Az érdiek összefogására van szükség

22_03_29_erdmost_nincskep

Az érdiek összefogására van szükség

Egy halmozottan sérült kisfiú, Imike családja kérte az érdiek segítségét, hogy lakhatási körülményeiken javítani tudjanak. A kisfiú édesanyja elmondta, hogy most leginkább az erős férfikezekre van szükségük, a ház körüli munkákban tudnak most leginkább támogatást nyújtani az emberek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Imike az érdi Móra Ferenc Általános Iskolába van bejelentve, de máshol végzik fejlesztését, hiszen egy halmozottan sérült gyermekről van szó, aki kerekesszékkel közlekedik. Korábban a Móra egyik pedagógusa karolta fel a kisfiút és családját, ő egy konténerbérlés díját fizette ki, hogy a lomokat el tudják szállítani az udvarukból – tudtuk meg Sátori Boglárkától, a Móra Ferenc Általános Iskola igazgatójától.

A kisfiút és a családot 2017-ben a TündérPakk Alapítvány is felkarolta, ők korábban a Móra iskolában is segítettek a festésben, de egy Mikulás ünnepséget is szerveztek. Szomolányi Tímea, az alapítvány vezetője az ÉrdFM 101.3 riporterének nyilatkozott a segítségnyújtás lehetőségeiről, az interjút itt hallgathatják meg.


Imike édesanyja, Éva az ÉrdFM 101.3 riporterének elmondta, hogy milyen körülmények között élnek és milyen összefogásra lenne szükségük. Akik segíteni szeretnének, a linkre kattintva, az Érdi Imike facebook csoportban vehetik fel a kapcsolatot a családdal.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email