22_03_29_erdmost_nincskep

Az alsósok is digitális oktatásra állnak át a Batthyányban

22_03_29_erdmost_nincskep

Az alsósok is digitális oktatásra állnak át a Batthyányban

Újabb betegségek és pozitív koronavírus-tesztek után a héten digitális oktatásra állnak át a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában, ahol a felsősök után az alsósok sem járhatnak az iskolába.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, pénteken pozitív lett az egyik felső tagozatos tanár koronavírus-tesztje a Batthyányban, emellett betegség miatt több pedagógus is távol van, ezért az intézményvezető a felső tagozatosoknak február 26-ig digitális oktatásra történő átállást írt elő.

Az iskola honlapja február 22-én már arról számolt be, hogy újabb betegségek és pozitív Covid-tesztek után az alsó tagozatos diákok is áttérnek a digitális oktatásra. Kozma Zoltánné intézményvezető arra kéri a szülőket, február 23-tól ne küldjék gyermekeiket az iskolába.

Mint írják, 2021. február 19-től 26-ig digitális oktatásra történő átállást kértek a fenntartótól.

Hozzátették, a pedagógusok péntektől elektronikus úton küldök a tananyagot a diákoknak.

Szükség esetén biztosítják a gyermekek napközbeni felügyeletét, de az intézményvezető azt kéri, ezt írásban jelezzék az iskola felé.


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email