22_03_29_erdmost_nincskep

Ajándékgyűjtés Törökbálinton, a rászoruló családok javára

22_03_29_erdmost_nincskep

Ajándékgyűjtés Törökbálinton, a rászoruló családok javára

November 18. és december 15. között cipősdobozgyűjtő akciót szervez Törökbálinton a Baptista Szeretetszolgálat és a Munkácsy Mihály Művelődési Ház, a Törökbálinti Jóakarat Kör javára. A beérkezett adományokból rászoruló, elsősorban törökbálinti családokat szeretnénk támogatni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A doboz tartalmazhat különféle jó állapotú vagy új játékokat, mesekönyveket, ifjúsági könyveket, társasjátékot, babát, autót, színezőt, színes ceruzákat, festéket, sporteszközöket stb…

Fontos, hogy olyan ajándék kerüljön a cipősdobozba, aminek mi magunk vagy gyermekeink is örülnének.

Kérik a felajánlókat, hogy a dobozon tüntessék fel, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szánják az ajándékot (pl.: lány, 11 éves vagy fiú, 7 éves).

A doboz alsó részét és a tetejét külön csomagolják be és madzaggal kössék át – ez azért fontos, hogy a gyerekek ne tépjék le a csomagolást és ne egy cipősdobozt lássanak.) A megfelelően csomagolt cipősdobozokat 2021. december 15-ig várjuk az MMMH Rendezvényszolgálatán.

További információ a 23/890-366/40-es melléken vagy info@mmmh.hu e-mail címen.

Az adományok célba jutását a Jóakarat Kör segíti.

 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email