22_03_29_erdmost_nincskep

30 kiló krumplit kapnak a rászoruló törökbálintiak

22_03_29_erdmost_nincskep

30 kiló krumplit kapnak a rászoruló törökbálintiak

330 rászoruló 2 zsák burgonyát kap házhoz ingyen Törökbálinton azok közül, akik 2020. 09. 01. és 2021. 03. 31. között kaptak az önkormányzattól települési, vagy rendkívüli települési támogatást, szerepelnek a Segítő Kéz Szolgálat nyilvántartásában, valamint a meghatározott feltételeknek megfelelnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Elek Sándor, Törökbálint polgármestere a város honlapján számolt be róla, hogy az évek óta nagy népszerűségnek örvendő burgonyavásárt idén a járványhelyzet miatt nem tudják megtartani. Bár Géczy Krisztián alpolgármester közreműködésével a megfelelő mennyiségű burgonyát még tavaly decemberben lekötötték, de a korlátozások nem teszik lehetővé a vásárt.

“Minden körülményt alaposan mérlegelve úgy döntöttem, hogy a lefoglalt mennyiséget az idei évben a szociálisan rászoruló törökbálinti lakosokhoz juttatjuk el – természetbeni ellátás formájában”

– számolt be róla Elek Sándor, részletezve, ennek köszönhetően 2 zsák (15 kilogrammos kiszerelésű) étkezési burgonyát szállítanak házhoz azoknak, akik 2020. szeptember 1-től 2021. március 31-ig az önkormányzat által nyújtott települési, rendkívüli települési támogatásban részesültek, illetve a Segítő Kéz Szolgálat nyilvántartásában szerepelnek és megfelelnek a Törökbálint Város Önkormányzata Képviselő-testületének a szociális gondoskodás keretébe tartozó települési támogatás megállapításának, kifizetésének, folyósításának és felhasználása ellenőrzésének szabályairól szóló 9/2018.(VI.29.) rendeletének a 19-20. § (2) és (3) bekezdésében meghatározott feltételnek.

A burgonyát 330 fő kapja meg, annak házhozszállítását április 13-án kezdték meg a törökbálinti Városgondnokság segítségével.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email