22_03_29_erdmost_nincskep

Változatos programokkal készülnek a nagyok és a kicsik számára is

22_03_29_erdmost_nincskep

Változatos programokkal készülnek a nagyok és a kicsik számára is

A régi Parkvárosi Közösségi Házban jövő héttel két héten át tartanak Erzsébet tábort a Szociális Gondozó Központ munkatársai a rászoruló családok nagyobb és kisebb gyermekei számára. A tervezett programok között azonban nemcsak helyi foglalkozások, hanem túrák, kalandpark látogatások is szerepelnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tréfa Gabriella, a Szociális Gondozó Központ munkatársa, az érdi Erzsébet tábor csoportvezetője, koordinátora az Érd FM 101.3 kérdésére elmondta, hogy igyekeztek minél több rászoruló gyermek számára biztosítani a tábort, illetve az annak keretében nyújtott napi négyszeri étkezést és az élményeket, programokat, amelyekkel kicsit gazdagíthatják a nyarukat. Minden gyermekre 18 ezer forintos keretet kapnak mindehhez a pályázatokon.

Július 29-én indul az első turnus, amiben a 14-19 éves korosztályú fiatalokat táboroztatják főleg kézműves foglalkozásokkal, kalandpark látogatással és túrázással, interaktív bűnmegelőző foglalkozásokkal. A kisebbeknek több drámajátékot és játékot terveznek július első hetén, illetve egy kirándulást is az Etyeki Filmstúdióba, de utóbbi még szervezés alatt áll.


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email