22_03_29_erdmost_nincskep

Új irodát nyitott az E.ON Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Új irodát nyitott az E.ON Érden

Szeptember elsején megnyílt az E.ON Hungária Csoport új érdi ügyfélszolgálati irodája a Budai úton, ahol az ELMŰ Hálózati Kft. budapesti és Pest megyei ügyfelei is intézhetik ügyeiket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Barátságos, kényelmes, letisztult környezetben várja ügyfeleit Érden, a városközpontban az E.ON Hungária Csoport új ügyfélszolgálati irodájában – olvasható a cég sajtóközleményében, melyben megjegyzik, a városházával szemben, a Budai út 7/b-ben nyílt irodában műszaki igényünket jelenthetjük be, hálózathasználati és csatlakozási szerződést köthetünk és mérőhelyi munkát is rendelhetünk, de az ügyfelek a mérőik felülvizsgálatát is kezdeményezhetik, de a védendő fogyasztói státusszal kapcsolatos ügyekben is kaphatnak segítséget.

Az új ügyfélszolgálati iroda a kiszolgáló helyiségekkel együtt 220 négyzetméteres és nyolc ügyfélpultot alakítottak ki benne.

Az új iroda nyitvatartási ideje:
hétfő, kedd, csütörtök és péntek 8.00-14.00
szerda 8.00-20.00

Az energiacég ugyanakkor továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy ügyeiket lehetőség szerint egyszerűen és gyorsan, digitális csatornákon keresztül intézzék. Az E.ON arra kéri ügyfeleit, lépjenek be és regisztráljanak az online ügyfélszolgálaton (www.eon.hu/pestmegyeihalozat ), amely áramhálózattal kapcsolatos ügyekben (pl.: hibabejelentés, mérőállás bejelentés) a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

Mérőállás rögzítésére, illetve hálózati ügyek intézésére az E.ON Hálózat applikációt is igénybe vehetik az ügyfelek, amely letölthető az AppStore-ból és a Google Play Áruházból, illetve a www.eon.hu/halozatapp oldalról indulva is.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email