22_03_29_erdmost_nincskep

Társasjáték és hűségdesszert

22_03_29_erdmost_nincskep

Társasjáték és hűségdesszert

Idén két héten át tart a Házasság hete rendezvénysorozata, legalábbis Érden. A programokat az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete szervezi; záró rendezvényükre nemcsak a tagjaikat várják, hanem minden érdeklődő házaspárt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Ága-Boga idén is kedvezményes, illetve ingyenes programokat kínál a tagcsaládjai házaspárjainak, a kettesben, kedvezményesen eltöltött vacsorától kezdve a társasjátékozáson át a kirándulásig. 

– Elsődleges célunk, hogy felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy nemcsak a gyerekekkel, hanem egymással is foglalkozniuk kell. Fontos, hogy a párok a kapcsolatukat erősítsék, hogy szánjanak minőségi időt egymásra – mondta lapunknak Bogatin Attila, az Ága-Boga elnöke, hozzátéve: akciójukat, hogy a házasság hete alkalmából kedvezményes vagy ingyenes programokat biztosítanak a szülőknek, pár éve szervezik meg, helyi vállalkozók bevonásával – hiszen a kedvezményeket ők nyújtják a tagcsaládok házaspárjainak.

– Helyi vállalkozókat kerestünk meg, akik alapvetően pozitívan fogadták az ötletünket. Vannak már fix partnereink; eljutottunk odáig, hogy már ők hívnak, hogy az idén is szervezünk-e együtt valamit. A tagcsaládok körében is nagy az érdeklődés, évről évre egyre többen vesznek részt a programokon. Míg az első évben hat-hét család élt a lehetőséggel, tavaly már több mint negyvenen. A házaspárok kérték, hogy ne csak egy héten át tartson az akció, hiszen a nagycsaládosok egymást követő estéken nem tudják megoldani a gyerekfelügyeletet. Idén kéthetesre nyújtottuk ezt a rendezvénysorozatot, így egy héten két, de akár három programra is el tudnak menni a szülők – tette hozzá Bogatin Attila. 

– Az idén a környezetvédelemre és az egészségmegőrzésre szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni, ezek az akcióink már ennek a jegyében születtek – tette hozzá Bogatin Attila. Nem maradhatnak el az olyan közkedvelt program sem, mint a társasjátékozás, és NOE kártyával kedvezményesen mehetnek színházba a nagycsaládos házaspárok. 

Az Ága-boga az Életjel Családi Centrum segítségével a kedvezményes gyermekfelügyelet lehetőségét is biztosítja idén a családoknak, hogy minél több házaspár eljusson a különféle programokra.

Az érdi Házasság hete programsorozat egy játékos boresttel fejeződik majd be február 15-én: ahogy tavaly, úgy idén is a Földrajzi Múzeum ad otthont a rendezvénynek, amelynek vendége Petrus Márta író, coach lesz.

– Ezen az estén köszöntjük azokat a házaspárokat, akik idén kerek házassági évfordulójukat ünneplik. A rendezvényre szeretettel várjuk nemcsak tagcsaládjaink, hanem az érdeklődő házaspárok jelentkezését is. Úgy számoljuk, hogy mintegy hatvanan jönnek majd el erre a rendezvényünkre – mondta Bogatin Attila, akit arról is kérdeztünk, hogy szerinte mi a hosszú és jó házasság titka. 

– A nyílt, őszinte, szeretetteljes és megfelelő kommunikáció mindkét fél részéről. Ha ez nem működik, azon sokféle módon lehet segíteni – a kommunikációt lehet fejleszteni, tanulni, és tudunk segítséget is kérni, csak akarat kell hozzá – zárta szavait a nagycsaládosok elnöke.

 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email