22_03_29_erdmost_nincskep

T. Mészáros feljelentést tesz a rendőrségen

22_03_29_erdmost_nincskep

T. Mészáros feljelentést tesz a rendőrségen

Az Érdi Rendőrkapitánysághoz fordul T. Mészáros András, az érdi Fidesz elnöke, Érd korábbi polgármestere rágalmazás miatt. Pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, véleménye szerint az érdi baloldal körében soha nem látott mértéket öltött a városvezetés politikai ellenfelei iránti gyűlölet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

T. Mészáros azt mondta, hogy a hazug és irracionális rágalomhadjárat számára elképzelhetetlenül mélyre süllyedt. „Folyamatosan gyaláznak, engem és a környezetemet. Hazug vádakkal illetnek és gyűlöletre hergelik a választóikat.” – húzta alá, s felszólította Csőzik Lászlót, hogy ha tud olyan korrupciós ügyről, amelynek személyesen érintettje, akkor tegyen feljelentést ellene. 

A Fidesz elnöke szerint Csőzik László polgárháborús helyzetet akar teremteni Érden. Kifogásolta, hogy nem moderálja a közösségi oldalán a hozzászólásokat, amelyekben elszabadulnak az indulatok. 

A sajtótájékoztató végén bejelentette, hogy feljelentést tesz az Érdi Rendőrkapitányságon azok ellen, akik „az életét fenyegetik”. 

Csőzik László polgármester később ígért reakciót az elhangzottakra. 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email