22_03_29_erdmost_nincskep

Szőttek, fontak, dagasztottak

22_03_29_erdmost_nincskep

Szőttek, fontak, dagasztottak

Nagyanyáink régi mesterségei elevenedtek meg egy héten át Tamaskáné Jakab Margit iparművész otthoni műhelyében, ahol 8-13 éves gyerekeknek tartott kézműves napközis tábort július 8. és 12. között. Aki lemaradt, még jelentkezhet a nyári kézműves napokra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Aki szívesen részt venne Tamaskáné Jakab Margit foglalkozásain, illetve érdekli a szövés, fonás, látogasson el szeptember elején a lakótelepi klubműhelyekbe, amelyek egy héten keresztül nyitott kapukkal várják a látogatókat. Ősszel újraindulnak a klubfoglalkozások is, a Szepes Gyula Művelődési Központ égisze alatt.

Ha pedig valaki szeretne jobban elmélyülni a szövés rejtelmeiben, még jelentkezhet a felnőtteknek szóló szövőtáborba, amit az augusztus ötödikei héten tartanak. Gyermekeknek pedig kézműves napokat rendez Margit a szünidő alatt, július 17-18-án, 24-én, 28-án és 31-én, valamint augusztus 1-jén, 14-én és 15-én. Ezeken a napokon a szövéssel, horgolással és vegyes kézműves technikákkal ismerkedhetnek meg a gyerekek. Jelentkezni Tamaskáné Jakab Margitnál lehet, a 30/213-1209-es telefonszámon.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email