22_03_29_erdmost_nincskep

Szépül a gyermekkönyvtár

22_03_29_erdmost_nincskep

Szépül a gyermekkönyvtár

Megújul a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának teljes polcrendszere. A cserére azért volt szükség, mert az 1990-es évek óta szolgáló bútordarabok egy része olyan állapotban volt, hogy ki kellett selejtezni. A még használható darabok ezentúl a Jószomszédság Könyvtárát fogják szolgálni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A jó gazdálkodásnak és a fenntartóknak köszönhetően még a tavalyi év végén sikerült megrendelnie a vezetőségnek az új polcrendszereket. A bútorok megérkeztek és megkezdték a dolgozók a kb 25.000-es könyvállomány  átköltöztetését. Időközben egyéb munkálatokra is sor került, hiszen a régi polcok mögötti falak, igen rossz állapotban voltak, így ezeket is kijavították. „Két ütemben dolgozunk, jövő héten folytatjuk a munkát, akkorra kértük a bútorok másik felének a szállítását. Ami a régi berendezést illeti, a rossz állapotú darabokat kiselejtezzük, a jobb állapotban lévők pedig  ezentúl a Jószomszédság Könyvtárát fogják szolgálni, hiszen ott még ezeknél is régebbi, 50 éves bútordarabokat is találunk.”- számolt be a történésekről Sebestyénné Majchrowska Ewa igazgatónő.

A felújítás alatt is működik a könyv összekészítés, de a visszavétel továbbra is szünetel. De dolgoznak azon, hogy hogyan lehetne a jövőben a visszavételt is megoldani, hiszen egyszerre 15 könyv lehet  egy olvasónál és azt bizony a novemberi zárás óta kiolvasták a könyvszeretők.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email