22_03_29_erdmost_nincskep

Sporteszközökkel gazdagodik a Bolyai

22_03_29_erdmost_nincskep

Sporteszközökkel gazdagodik a Bolyai

Tizenegyedik alkalommal szervezték meg a Bolyai Gálát a Szepes Gyula Művelődési Központban. A nézőtér megtelt a kisdiákok hozzátartozóival, családtagjaival, akik lelkes tapssal bíztatták a fellépő gyerekeket. A zenés, táncos, vidám produkciókra a tanulók már hetek óta készültek szüleik és a pedagógusok segítségével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egyéni és csoportos produkciókkal is színpadra álltak a gyerekek a tizenegyedik Bolyai Gálán a Szepesben. A színházteremben énekelt a kisiskolások kamarakórusa, az elsősök pedig egy részletet adtak elő a Muzsika hangja musicalből. Délután is színdarabrészleteket, verseket adtak elő a kisdiákok. 

– Tizenegy évvel ezelőtt azt láttuk, hogy rendkívül színes egyéniségű diákok járnak az érdi Bolyai iskolába, és nekik szerettünk volna lehetőséget adni arra, hogy megmutathassák tehetségüket. Emellett szerettük volna ezzel a gálával a Bolyai Alapítványt támogatni, hiszen ők már több évtizede az iskola mellett tevékenykednek és igyekeznek a szociális hátrányt egyensúlyba hozni. Óriási szerencsénk van, mert tizenegy éve ez az április hétvége nagy ünneppé vált számunkra – emelte ki Baranyi Teréz igazgató, aki maga is az első sorból nézte végig az ifjú tehetségeket.

Mint mondta, a tanulók nagy részének a pedagógusok segítettek abban, hogy mivel állhatnak színpadra, majd ezt egy több hetes felkészülési időszak követte. Voltak azonban olyan diákok is, akik már kész ötlettel kértek segítséget valamelyik tanáruktól.

– A tapsból látható, hogy a szülők nem csupán a saját gyermekük produkciójára kíváncsiak, hanem a többi tanuló előadására is. Óriási bíztatást kap minden egyes szereplő a közönségtől. Egyébként a tizenegy évnyi bíztatás is sok motivációt ad nekünk a szervezéshez – tette hozzá az igazgató.

A gála bevételéből idén is az iskolát fejleszti az alapítvány, a játszóudvarokat szerelik fel újabb és újabb játszó-, illetve sporteszközökkel.
 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email