22_03_29_erdmost_nincskep

Simó: Bukdácsolás, tervszerű fejlődés helyett

22_03_29_erdmost_nincskep

Simó: Bukdácsolás, tervszerű fejlődés helyett

Sajtótájékoztatón értékelte az érdi Fidesz-KDNP-Összefogás frakció vezetője az elmúlt időszak közgyűlési munkáját, illetve a szeptember 24-ei ülésen elhangzottakat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Simó Károly úgy fogalmazott: „a baloldal folytatja ámokfutását, és úgy tesz, mintha nem lenne holnap”. A közgyűlési többség hétről hétre, hónapról hónapra túlélő üzemmódban van, nem gondol arra, mi a város, a helyi közösség érdeke hosszú távon, és nem sikerül felvállalni azt a felelősséget, ami a városvezetéssel együtt jár. Csak a 2022-es országgyűlési választásra készülnek” – fűzte hozzá.

A csütörtöki közgyűléssel kapcsolatban kifogásolta, hogy a Modern Városok Programról szóló beszámolót elnapolták (szerinte a polgármester menekül a kérdések elől), ahogy a gazdasági programmal kapcsolatos napirendet is. 2021 és 2027 között új időszak kezdődik, erre fel kellett volna készülni, hogyha majd jövő év elején az új uniós ciklusban elkezdik kiírni a pályázatokat, Érd tudjon pályázni – tette hozzá.

„A tervszerű fejlődés helyett rögtönzés van, bukdácsolás, máról holnapra való túlélés” – fogalmazott.

Az útépítésekkel kapcsolatban Simó Károly a polgármesternek címezte a kérdést: miért nincs itt az a 60 milliárd forint, amit az államtól lehetett volna kapni? (Mint ismeretes, erről Kósa Lajos miniszter beszélt még 2018 tavaszán.) „Ez a városvezetés felelőssége” – jelentette ki Simó, megjegyezve: ők elkészítették a Késő Géza-programot, és a választások után  egy lépés volt hátra: 14 területre bontva a várost, ki kellett volna dolgozni a közbeszerzések műszaki tartalmát. Ezt a munkát a jelenlegi városvezetés nem végezte el – mondta.”Most barkácsolgatnak, utat újítgatnak fel” – tette hozzá.

Az ÉTH-val és a Siriussal kapcsolatos napirendi pontok is szóba kerültek a sajtótájékoztatón, amit itt tekinthetnek meg olvasóink.

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email