22_03_29_erdmost_nincskep

„Senkit nem hagyunk magára” – Összefog Érd az idősekért és a rászorulókért

22_03_29_erdmost_nincskep

„Senkit nem hagyunk magára” – Összefog Érd az idősekért és a rászorulókért

Az önkormányzat, a polgárőrség, a városháza, a szociális gondozó központ, a roma önkormányzat, a helyi civil szervezetek és a helyi vállalkozók vállt vállnak vetve dolgoznak minden nap annak érdekében, hogy a járvány minél kevésbé érintse az érdiek hétköznapjait- írja közleményében a polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az elmúlt napokban száznál is több idős érdi polgártársunk fordult hozzánk segítségért, rajtuk kívül többtucatnyian más okból kértek tőlünk segítséget. Mi pedig az összes ilyen megkeresésnek eleget fogunk tenni mindaddig, amíg anyagi és emberi erőforrásaink ezt lehetővé teszik. Az elmúlt napokban is élő 80-as (204 949) számon bármikor el tudják érni a munkatársaimat, akik készségesen várják a hívásaikat.

Senkit nem hagyunk magára, ahogy az eddigiekben sem tettünk így. Bármiféle külön segélyalap létrehozása szükségtelen, hiszen a jelenlegi rendkívüli helyzet megkívánja, hogy mindenkin segítsünk. Ez alól nincs kivétel. A polgárőrség, a városháza, a szociális gondozó központ, a cigány önkormányzat, a helyi civil szervezetek és a helyi vállalkozók vállt vállnak vetve dolgoznak minden nap annak érdekében, hogy a járvány minél kevésbé érintse az érdiek hétköznapjait.

Ebben a helyzetben alapok és bizottságok létrehozása nem lenne több mint pótcselekvés. Mi folyamatosan, legjobb tudásunk szerint segítünk mindenkinek, aki hozzánk fordul, legyen szó érdi idősekről, nagycsaládosokról, rászorulókról, bajba jutott vállalkozásokról, akiknek – minden ellenkező rosszindulatú, ellenséges oldalakon közzétett híresztelésekkel szemben – egyedi kérelmek alapján rendre igyekszünk segíteni (másoknak most is csak primitív támadásokra futja). Azt szeretnénk, hogy az érdi vállalkozások túléljék, illetve nagyobb megrázkódtatás nélkül átvészeljék a válságot. Ehhez pedig minden ésszerű és méltányos segítséget megadunk, anélkül, hogy veszélybe sodornánk a város működőképességét.

Éppen a fentiek fényében örömmel jelenthetem, hogy sikerült egy új civil partnerre találnom a mai nap. A TündérPakk Közhasznú Alapítvány az elmúlt időszakban is sokat tett a rászorulókért és a mostani rendkívüli helyzetben is. Az Alapítvány alapvető élelmiszerekkel, informatikai eszközökkel és a szükséges eszközökkel támogatja országosan is és most már még nagyobb erőbedobással az érdieket, akiknek szüksége van a segítségre.

A mai napon rögtön három-négy, többgyermekes családnak vásároltunk be, amit az Alapítvány képviselője már el is juttatott a rászorulóknak. Kérem, amennyiben tehetik, támogassák Önök is az Alapítvány munkáját, akár adományokkal, felajánlásokkal, önkéntes munkával. Bízom benne, hogy Érd most is a legjobb arcát mutatja, hiszen az önkormányzat támogatása mellett, már ma is kaptunk vállalkozói segítséget.

Segítsünk egymásnak és vigyázzunk egymásra!

TündérPakk Közhasznú Alapítvány
Magnet Bank Zrt.
16200120-18541478-00000000
IBAN: HU18 1620 0120 1854 1478 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
Közleményben kérjük feltüntetni: Alapítvány támogatás

Csőzik László videója megtekinthető a polgármester Facebook oldalán

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email