22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: két érdi is az ifi-válogatottban

22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: két érdi is az ifi-válogatottban

A Delta RSE Érd NB II-es felnőtt női röplabdacsapatának két fiatal tehetsége, Darvas Hanna és Tóth Luca is tagja volt az április 1. és 5. között Szigetszentmiklóson edzőtáborozó magyar női ifjúsági válogatottnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A nyári magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságra az eddig az U18-asokat irányító Kőnig Gábor készíti fel a női U16-os röplabdaválogatottat, az U18-asokat pedig a Magyar Röplabda Szövetség jóváhagyásával, a Szakmai Kollégium javaslatára Horváth András irányítja.

Az új kapitány az április 1. és 5. között Szigetszentmiklóson tartott edzőtáborra a Delta RSE Érd NB II-es csapatának két tehetségét, a 16 esztendős Darvas Hannát és a 17 éves Tóth Lucát is meghívta.

„Ez az első ősszetartás, amit az U18-as válogatottnak tartok. A lányok hozzállásával nagyon meg vagyok elégedve. Jelenleg 18 fővel dolgozunk itt Szigetszentmiklóson, de a keret összetétele a későbbiekben még változhat. Szeretnék minél több utánpótlás bajnoki mérkőzésre eljutni a következő időszakban” – fogalmazott a Magyar Röplabda Szövetség utánpótlással foglalkozó közösségi oldalán az új kapitány, Horváth András

A magyar női U18-as röplabdaválogatott kerete az április 1. és 5. közötti szigetszentmiklósi edzőtáborban
Baksa Panna (Balatonfüred) – Bánki Borka (Vasas) – Darvas Hanna (Delta) – Endrődi Hanna (BRSE) – Imre Zsófia (Vasas) – Kindrusz Doroti (Vasas) – Kucsera Jázmin (BRSE) – Ligárt Anna (Gödöllő) – Märcz Mira (Vasas) – Olcsváry Dóra (Vasas) – Radnai Lili (BRSE) – Radnai Luca (BRSE) – Rieder Evelin (Vasas) – Sinka Dalma (BRSE) – Stankovics Alinda (Vasas) – Szatmári Júlia (Szeged) – Tóth Luca (Delta) – Turcsányi Zita (Vasas)
Szakmai stáb
zövetségi kapitány: Horváth András
másodedző: Erdősné Balogh Erika
pályaedző: Hetey Tamás
masszőr: Mondl Viktória

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email