22_03_29_erdmost_nincskep

Rigó Katalin lesz a tankerület új vezetője

22_03_29_erdmost_nincskep

Rigó Katalin lesz a tankerület új vezetője

Nyugdíjba vonulása miatt távozik Sárközi Márta, az Érdi Tankerületi Központ igazgatója, és helyét Rigó Katalin, a Százhalombattai Eötvös Loránd Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagozatos Általános Iskola intézményvezetője veszi át.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A hírt a százhalombattai polgármester, Vezér Mihály közölte. A városvezető azt mondta: „egyik szeme sír, a másik nevet.” Sárközi Mártával több mint nyolc éve dolgoztak együtt, „sokszor járatlan utakon” kellett a közös ügyeket vinni. A tankerületvezetőt nagy tudású és munkabírású, elkötelezett szakembernek ismerte meg, aki a párbeszéd híve volt, és mindig figyelembe vette a különféle véleményeket.  

Rigó Katalin korábban az Eötvös iskola diákja volt, majd gyakorló pedagógusi éveitől kezdve tanítóként, igazgatóhelyettesként és most már hosszú ideje igazgatóként dolgozik az intézményben. Nevéhez fűződik a két tannyelvű oktatás bevezetése. Folyamatosan fejlődik, tovább képezi magát, mind a szülőkkel, mind a diákokkal empatikus, tiszteletteljes a kapcsolata.

A tankerület három járás: Budakeszi, Érd és Pilisvörösvár általános iskolái, gimnáziumai és művészeti iskolái tekintetében látja el a fenntartói és a működtetői feladatokat.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email