22_03_29_erdmost_nincskep

Ricsiért égnek a gyertyák

22_03_29_erdmost_nincskep

Ricsiért égnek a gyertyák

Mindent megtett a győzelemért, de a végén sajnos mégsem győzhetett. Május 18-án elhunyt Nagy Richárd. Gyertyával, egy-egy szál virággal emlékeztek rá az Ercsi úti sportpálya előtt a rokonok, barátok, csapat- és iskolatársak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Május 18-án elhunyt a budapesti Fő utcai tragédia során a második emeletről kizuhanó Nagy Richárd.

A fiatal sportoló rokonai, csapat-, osztály- és iskolatársai, barátai, tanárai egy-egy szál gyertyával és virággal emlékeztek az Ercsi úti sportpályánál szerda reggel. A korai időpont ellenére mintegy százan jöttek el.

„Nagyon jó kedélyű, vidám, mosolygós fiút ismertem meg benne, aki nagyon szeretett győzni, és ezért mindent megtett. Egy utánpótlás-korú játékosnak felkerülni a felnőtt csapathoz nem egyszerű lépés, de ő könnyen megugrotta ezt az akadályt. Sikerült beilleszkednie a felnőtt csapatba, az utánpótlásban pedig sok gyerekkori barátja volt. Nagyon nagy hatással volt rájuk ez a tragédia, nekik bizonyára nagyon nehéz lesz feldolgozniuk. Ricsi igazi sportember volt. Kevés játékosról mondható el, hogy a győzelemért mindent megtesz, de ő valóban ilyen volt” – mondta az ÉrdMostnak Ebedli Zoltán, az Érdi VSE utánpótlás-vezetője.

Egy általunk megkérdezett  tanára is úgy emlékezett Ricsire, mint egy kiemelkedően tehetséges sportolóra, akinek a mozgás volt a lételeme. Szerinte a jelenlegi helyzet – az edzések, a sport hiánya, a többheti bezártságot követő buli euforikus hangulata – vezethetett a tragédiához.

A fiú szülei később az Érdi VSE Facebook-oldalán köszönték meg a csapat megemlékezését:

Nagyon szépen köszönjük az ÉRDI VSE összes labdarugójának, edzőjének és Feri bácsinak ezt a szép megemlékezést és szavakat amit Ricsi kapott! Nagyon sok erőt ad, hogy ennyien szerettétek! (…) szeretnénk ha tudnátok, hogy büszkék leszünk mindig erre az Egyesületre és ezt Ricsi nevében is mondhatjuk! Tiszta szívünkből kívánunk Nektek minden jót, köszönjük, hogy a Ricsiből nagyszerű labdarúgót faragtatok, aki előtt a határ a csillagos ég lehetett volna! Szeretünk benneteket! – Timi, Laci -” 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email