22_03_29_erdmost_nincskep

A rendőrség szerint nem volt cserbenhagyás

22_03_29_erdmost_nincskep

A rendőrség szerint nem volt cserbenhagyás

A Magyar Rendőrség facebook oldalán arról írt, hogy nem igaz az a hír, amely szerint egy szombati, M6-os autópályán történt balesetnél cserbenhagyás történt volna.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint arról a Magyar Rendőrség közösségi oldala beszámolt, csaknem húszezren osztották meg annak a nőnek a felhívását, aki azt állította, hogy testvére egy cserbenhagyó autós miatt szenvedett balesetet még szombaton az M6-os autópályán.

Az oldal kiemelte:

a hír nem igaz!

A rendőrség adatai szerint egy kocsi lehajtott az autópályáról a szalagkorlátot átszakítva az út melletti töltésre hajtott és fának ütközött Érd közelében A kocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót.

A jegyzőkönyvből viszont egyértelműen kiderült, hogy a szerencsétlen baleset vélhetően a férfi figyelmetlensége miatt következett be és nem egy másik autós okozta azt.

„A sofőr hibázott, nem létezik cserbenhagyó” – vonta le a következtetést a rendőrség, amely arról is beszámolt, a férfival szemben az útviszonyoknak nem megfelelő közlekedés miatt szabálysértési eljárást indítottak.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email