22_03_29_erdmost_nincskep

Rendkívüli működési támogatás az Érdi Polgárőrségnek

22_03_29_erdmost_nincskep

Rendkívüli működési támogatás az Érdi Polgárőrségnek

A veszélyhelyzet idején többféleképp is segítik az önkormányzat munkáját a polgárőrök: hozzájárulnak a rend és a biztonság fenntartásához, részt vesznek az égetési tilalom betartásának ellenőrzésében, élelmiszert, gyógyszert szereznek be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Közös felelősségünk, hogy kordában tartsuk a járványt és megóvjuk közösségünket. De akadnak, akik sokkal több terhet vesznek vállukra a közösből. Pedig ők sem különböznek jelentősen a többségtől: egyszerű érdi polgárok, akiknek megvan a maga gondja-baja, munkahelyi feladatai, családja, idős és beteg hozzátartozói. Mégis minden áldott nap csillagos ötösre vizsgáznak segítőkészségből, önzetlenségből és együttérzésből” – írta kedd este közösségi oldalán Csőzik László polgármester.

Hozzátette: az Érdi Polgárőrség tagjai a veszélyhelyzet idején nagyon sokat segítenek, hozzájárulnak a rend és biztonság fenntartásához, és pár napja aktívan részt vesznek az átfogó égetési tilalom betartásának ellenőrzésében. Csak a mai nap folyamán több mint 70 rászorulónak segítettek élelmiszert beszerezni, gyógyszert kiváltani, a hétvégén pedig tucatnyi címen léptek fel eredményesen a meggyújtott kerti tüzek eloltása érdekében.

A polgárőrök szorosan együttműködnek a Polgármesteri Hivatal és a Szociális Gondozó Központ munkatársaival.

Most rendkívüli működési támogatásban részesítettem az Érdi Polgárőrséget, hogy továbbra is ott tudjanak lenni, ahol a legnagyobb szükség van rájuk

– írta Csőzik László. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email