22_03_29_erdmost_nincskep

Politikamentes megemlékezés

22_03_29_erdmost_nincskep

Politikamentes megemlékezés

Idén politikusi beszédek nélkül emlékezik meg a város az 1956-os forradalomról. Erről Csőzik László polgármester számolt be közösségi oldalán, hozzátéve azt is, a rendezvény előkészítésekor határozott cél volt, hogy a legnevesebb nemzeti ünnepünk ne legyen unalmas és izzadtságszagú.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írja Csőzik László, tudja, hogy a politikusok imádnak beszédeket mondani, felszólalni, középpontban lenni, időnként ő maga is ilyen, de idén száműzik az ünnepről a politikusi beszédeket, ezen a napon másként, méltó módon emlékeznek a forradalom hőseire.

65 évvel ezelőtt Sinkovits Imre tízezres tömeg előtt szavalta a Nemzeti Dalt, ami a forradalom legemlézetesebb pillanata volt. Idén október 23-án a városi díjak átadását és a főtéri koszorúzást követően a Szepes Gyula Művelődési Központban a Pilvakertből is jól ismert slammereké és zenészeké lesz a főszerep.

„A rendezvény előkészítésekor határozott célunk volt, hogy a legnevesebb nemzeti ünnepünk ne legyen unalmas és izzadtságszagú, legyen fancy és trendi.”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email