22_03_29_erdmost_nincskep

Ősszel nyílhat  Érd második kormányablaka 

22_03_29_erdmost_nincskep

Ősszel nyílhat  Érd második kormányablaka 

Amikor Érd alsón az építkezés megkezdődött, és még nem lehetett tudni, milyen céllal alakítják át az épületet, többen azt hitték, hogy a MÁV jegypénztára költözik fel ide a buszpályaudvarról. Ezt a lépést sokan üdvözölnék, hiszen a jelenlegi elrendezés a legtöbb utasnak felettébb kényelmetlen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Rákérdeztünk, elképzelhető-e, hogy a kormányablak épületébe, esetleg mellé telepítik majd a jegypénztárat, de erre a kérdésünkre sajnos nem kaptunk választ. A Pest Megyei Kormányhivatal sajtóosztályától annyit sikerült megtudnunk, hogy várhatóan ősszel nyitják meg a kormányablakot. Reményeik szerint ezzel tovább bővülnek az ügyintézési lehetőségek a városban.

„Az ország több mint háromszáz kormányablakához hasonlóan az új érdi kormányzati ügyfélszolgálaton is több mint 2500 féle ügyet intézhetnek az állampolgárok. Az új ügyfélszolgálat nyitvatartása Pest megye és a főváros többi kormányablakának egységes ügyfélfogadási rendjéhez igazodik majd” – olvashatjuk a hivatal levelében.

A következő hetekben megpróbálunk bővebb információhoz jutni, hiszen az új kormányablak megnyitása sokakat érint. A Budai úti iroda leterheltsége miatt ugyanis jó néhányan Tárnokra, illetve más környező településre járnak át hatósági ügyeiket intézni.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email