22_03_29_erdmost_nincskep

Nyitott kapukkal és piknikkel búcsúztak a művészek

22_03_29_erdmost_nincskep

Nyitott kapukkal és piknikkel búcsúztak a művészek

Véget ért a 11. Érdi Művésztelep - a hagyományokhoz híven az utolsó nap nyitott műtermekkel a telep helyszínéül szolgáló Bolyai János Általános Iskolában és piknikkel a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az idei művésztelep kicsit más volt, mint a többi – nyilatkozta az Érd FM 101.3-nak Kéri Mihály művészeti vezető, utalva arra, hogy az érdi alkotótábor egyik alapító tagja, Sz. Varga Ágnes, Kabó Munkácsy-díjas grafikus, festőművész idén elhunyt. De mint mondta, igyekeztek erőt meríteni az emlékéből és folytatni a munkát. A Bolyai Általános iskolában kialakított műtermekben idén is sok alkotás született.

A 11. érdi művésztelep zárónapján már hagyományként nyitott műtermek várták az érdeklődőket, valamint este pikniket rendeztek, – mindkét programon laikusok és szakmabeliek is részt vehettek. Kéri Mihály elmondta, hogy voltak látogatók például Szentendréről, de Pécsről is.

A művészek idén is itt hagytak egy-egy művet a városnak, illetve szokás szerint decemberben tárlatot rendeznek az érdi művésztelepen született alkotásokból.

Az idei művésztelepről Kéri Mihály nyilatkozott az Érd FM 101.3-nak:


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email