22_03_29_erdmost_nincskep

Nyitott ajtó – hiánypótló felület környezetünk megoldandó feladataira

22_03_29_erdmost_nincskep

Nyitott ajtó – hiánypótló felület környezetünk megoldandó feladataira

Konstruktív közösségi véleményalkotó szobát hozott létre a 2030 Egyesület, azzal a céllal, hogy az érdi lakosok egyénileg jelezzék a lakókörnyezetükben észlelt megoldandó feladatokat, problémákat, ötleteket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Láthatóvá kell tenni a problémát, feladatot, ötletet, ahhoz, hogy az megoldódjon, megvalósuljon – ehhez nyújt segítséget a 2030 Egyesület Nyitott Ajtó kezdeményezése, amely egy olyan véleményalkotó szoba, melyben bármelyik érdi lakos jelezheti lakókörnyezetével kapcsolatos észrevételeit. Az Egyesület pedig arra tesz kísérletet, hogy a lakosság bevonásával működjenek együtt a képviselők a megoldások megtalálására.

„Nem titkolt szándékunk, hogy

akár évek óta parlagon fekvő felvetések is figyelmet kapjanak és ez előbb-utóbb önkormányzati szinten valósuljon meg, egy véleményalkotási, ügyintézési online lehetőség formájában”

– írja a 20-30 Egyesület közösségi oldalán.

„Nyitott ajtó, mert településünket érintő bármely hiányt vagy felmerülő problémát becsatornázhatunk az illetékes szervekhez, a nap bármely szakában, legyen bármilyen kicsinységnek is tűnő megkeresés.

Mert egy kis lépéssel is megoldáshoz juthatunk egyén, és közösség számára egyaránt”

– teszik hozzá.

A Nyitott Ajtó – Közösségi Konstruktív Véleményalkotó Szoba ide kattintva érhető el!

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email