22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: megkezdi a Magyar Kupát az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: megkezdi a Magyar Kupát az ÉRD

November 10-én, 18 órától az NB I/B-be kieső, de ott a Keleti csoportot nyolc meccs után hibátlan mérleggel vezető Békéscsabai ENKSE vendégeként kezdi meg szereplését a Magyar Kupában az ÉRD női kézilabdacsapata.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A harmadik fordulóban csatlakozott a Magyar Kupa küzdelmeibe az ÉRD, amely első mérkőzésén az NB I/B-s Békéscsabai ENKSE vendégeként juthat tovább.

Horváth Roland együttesének nagy szüksége van egy győzelemre, amely sok önbizalmat adhat a játékosoknak a következő időszakra, azonban a viharsarkiakat nem szabad félvállról venni, hiszen a másodosztályban mind a nyolc eddigi mérkőzésüket megnyerték.

A két csapat között számos párhuzam van, hiszen az érdiek jelenlegi vezetőedzője korábban irányította a békéscsabaiakat, de mellette a mostani keretből Kopecz Barbara, Alexandra Vukajlovics és Györkös Rebeka is megfordult a békéscsabaiaknál.

A Papp Bálint által irányított Békés megyeiek a második fordulóban a bajnoki rivális Csepelt győzték le hazai pályán 39–22-re. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben a rendes játékidőben döntetlen születik, az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább.

Bár a hivatalos versenykiírás szerint a versenyben lévő 16 csapatot területi fekvésük figyelembevételével sorsolták össze, a harmadik fordulóban, november 10-én az ÉRD Békéscsabára, a Kisvárda Budaörsre látogat…

A november 10-én, 18 órakor kezdődő Békéscsabai ENKSE–ÉRD mérkőzést Bujdosó Máté és Horváth Viktor vezeti.

Női kézilabda Magyar Kupa, 3. forduló
11.10., 18.00:
Békéscsabai ENKSE–ÉRD
11.10., 18.00: Moyra-Budaörs Handball–Kisvárda Master Good SE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email