22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: a címvédő Ferencvárost fogadja az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: a címvédő Ferencvárost fogadja az ÉRD

Az egyik legnehezebb feladat vár az ÉRD-re a K&H női kézilabda liga 3. fordulójában, hiszen Horváth Rolandék szeptember 22-én, 18 órától a bajnoki címvédő FTC-Rail Cargo Hungariát fogadják az ÉRD Arénában, de a hazaiak nem feltett kézzel lépnek pályára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem indult jól az idei bajnokság az érdi lányoknak, hiszen két mérkőzés után egyelőre nyeretlen a csapat – olvasható az ÉRD beharangozója a klub honlapján. Bár az ÉRD a nyitókörben szoros mérkőzésen kapott ki a Váctól, a Mosonmagyaróvár ellen nagyon hamar eldőlt a mérkőzés, hiszen a Lajta-partiak már bő negyedóra után tíz góllal vezettek és bár az ÉRD visszakapaszkodott, végül sima 35–26-os vereséget szenvedett. A vezetőedző pedig a mérkőzés utáni értékelésében azt mondta, elsősorban a fejekben kell rendet tenni.

Az FTC-Rail Cargo Hungaria épp a Mosonmagyaróvár ellen kezdte az idényt, melyet hazai környezetben 37–26-ra győzött le, majd az Alba Fehérvár vendégeként 32–25-re nyert, miközben a Bajnokok Ligájában a Dortmund elleni idegenbeli döntetlen után a Podravkát 33–27-re győzte le épp az ÉRD Arénában.

Elek Gáboréknak a tavalyi keret magját sikerült egyben tartaniuk, hiszen a korábbi érdi balszélső, Schatzl Nadine, illetve Háfra Noémi igazolt Győrbe, miközben a montenegrói Budocsnoszt Podgoricától érkezett Itana Grbics a sérüléssel bajlódó Kovacsics Anikó, Szucsánszki Zita kettős pótlására.

Az FTC legutóbb nagyarányú győzelmet aratott az ÉRD Arénában. A találkozó legeredményesebb játékosa hazai oldalon Szabó Kitti volt hat találattal. A szerdai mérkőzésen az ÉRD kapusa, Hadfi Gréta lehet a legnagyobb segítség, hiszen pont a mostani ellenféltől érkezett, így jól ismerheti a lövőiket.

A szeptember 22-én, 18 órakor kezdődő ÉRD–FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzést az Őri Erika, Pozdena Erika játékvezetői páros vezeti.

K&H női kézilabda liga, 3. forduló
09.22., 18.00, ÉRD Aréna:
ÉRD–FTC-Rail Cargo Hungaria

A mérkőzés a hatályos kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható!

A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadják, mindkettő esetében szükségük lesz fényképes személyazonosító okmányra is. A jogszabály értelmében nem áll módukban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).

A rendezők azt kérik, segítse a munkájukat azzal, hogy a védettségi igazolványát (kártya vagy applikáció) és fényképes személyazonosító okmányát a bejárathoz érve előkészíti.

A kormányrendelet alapján a mérkőzésre való belépést 18 éves kor felett kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek, illetve a felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek számára tudják biztosítani.

A védettségi igazolvány ellenőrzésével a beléptetési idők megnövekedhet, ezért kérik, érkezzen időben!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email