22_03_29_erdmost_nincskep

Napközis tábor, bibliai történetekkel

22_03_29_erdmost_nincskep

Napközis tábor, bibliai történetekkel

Gyürüs István adventista lelkész és felesége évek óta rendeznek napközis tábort Érden, a Hivatalnok u. 36-38. szám alatt, nem csak a gyülekezet tagjainak. Idén július 1. és 6. között várják a 6-12 éves gyerekeket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Gyürüs Istvánné tudósítónknak elmondta, változatos programokat szerveznek a hatnapos tábor idejére: délelőttönként játszanak, énekelnek, és olyan bibliai történeteket dolgoznak fel, amelyek középpontjában a családok állnak, és amelyeknek megvan a mai kor gyermekének szóló üzenete. Délutánonként zenélnek, kreatív foglalkozásokat tartanak, illetve a kertben játszanak. A tervek szerint ellátogatnak a  veresegyházi Medveotthonba is, majd szombaton, a zárónapon, a szülőknek mutathatják be a gyerekek, mi mindent tanultak az előző öt nap alatt.

A táborban harminc gyermeket tudnak fogadni, akik reggelit, tízórait, ebédet és uzsonnát is kapnak. A tábor reggelenként nyolc órától délutánonként négyig, fél ötig tart majd. A részvétel ingyenes, de a színvonalas kreatív eszközök beszerzéséhez gyermekenként napi ezer forint önkéntes adományt köszönettel fogadnak a szervezők.

Jelentkezni Gyürüs Istvánnénál (0630-664-3125) és Ballok Veránál (0630-825-3236) lehet.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email