22_03_29_erdmost_nincskep

Mozgással a szívbeteg gyermekekért

22_03_29_erdmost_nincskep

Mozgással a szívbeteg gyermekekért

Hatodik alkalommal szervezik meg a szilveszteri jótékonysági futást Érden. Idén is a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványt támogatják azok, akik rajthoz állnak. Ezúttal is az év utolsó napján, 10 órától indulnak a futók négy távon. A rajt idén új helyszínen, a Piroska utcai Nyitrai Tamás - Treff Sportcsarnok előtt lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi futással a szervező 20-30 Egyesület felváltva támogatja a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványt és a Down Alapítvány Korai Fejlesztő Központját, és szerencsére egyre többen futnak a jó ügyért az érdiek és a környékbeliek. 
A távok között van egy olyan is, amelyik az 1 km-t sem éri el. A szilveszteri jótékonysági megmozdulással ugyanis azokat is meg akarják szólítani, akik szívesen adományoznának, de futni nem szeretnének. Nekik lehetőségük van sétálva, babakocsival, kisgyermekkel, de akár kerekesszékkel is részt venni a rendezvényen, ugyanis az egész táv akadálymentes. 
A regisztráció már 8 órától elindul, a résztvevőknek bemelegítésre is lehetőségük lesz a futás előtt – tudtuk meg Csengeri Attilától, az esemény főszervezőjétól, aki az ÉrdFM 101.3 riporterének beszélt a szilveszteri jótékonysági futásról. 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email