22_03_29_erdmost_nincskep

Mosdófelújítás a Kőrösiben

22_03_29_erdmost_nincskep

Mosdófelújítás a Kőrösiben

Egy barkácsáruházlánc támogatásával megújulnak a nyáron a vizesblokkok a Kőrösi iskola régi, lapos tetős épületében. A cég közel nyolcszázezer forint értékben ajánlott fel szanitereket, egyéb eszközöket, ezek beépítésének költségét a tankerület finanszírozza.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A munkálatokról Maitz Ferenc iskolaigazgató beszélt a pénteki tanévzáró ünnepségen. Mint tudósítónknak elmondta: a nagy iskolaépületet 2005-ben felújították, átalakították. Három alsós osztályuk azonban Bajcsy-Zsilinszky út 13. szám alatti, három szintes, családi házból átalakított épületben tanul, ahol idegennyelv-oktatás is folyik, és itt a vizesblokkok nem a XXI. század követelményeinek megfelelőek.

Egy barkácsáruházban dolgozó édesapa segítségével most megkapják a felújításhoz szükséges eszközöket, a járólapoktól a csempéken át az ajtókig, no meg a mosdó- és vécékagylókig. A három szinten összesen hat (három lány- és három fiúmosdó) alakulhat át teljesen a felajánlásnak köszönhetően.

Bagaméri László, a Praktiker barkácsáruházlánc értékesítési igazgatója tudósítónknak elmondta:  az igényfelmérés már megtörtént, összeállították a szükséges eszközök listáját, és ahogy a felújítás halad, folyamatosan szállítják majd ki ezeket. A gyerekeket tanévkezdésre megújult mellékhelyiségek várják majd.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email