22_03_29_erdmost_nincskep

Mi a véleménye a szemétégetésről?

22_03_29_erdmost_nincskep

Mi a véleménye a szemétégetésről?

A fenti címmel kérdőívet állított össze az Érdlakó blogportál, hogy felmérje, mennyire zavarja az érdieket a városunkban a fűtési szezonban tapasztalható erősen szennyezett levegő, amely egyértelműen a lakosság hulladékkal való tüzeléséből származik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kérdőív összeállítói arra is kíváncsiak, mit gondolnak az emberek arról, hogy aki hulladékkal – kezelt fával, bútor-, OSB-lappal, PET palackkal, autógumival, bálás ruhával, stb. – tömi a kazánját, azért teszi, mert nem tudja megfizetni a téli fűtését, vagy azért, mert nem tudja, hogy ezzel saját magát és a környezetét is súlyosan mérgezi. Továbbá az is szerepel a kérdések között, mit tesznek a levegőszennyezés elszenvedői annak érdekében, hogy tisztább legyen a levegő, illetve kitől, milyen hatóságtól várnának hatékony fellépést, valamint, hogy csatlakoznának-e az állampolgári önvédelem jegyében szerveződő civil kezdeményezéshez.

Már kb. 300-an kitöltötték a kérdőívet, amelyet ide kattintva Ön is kitölthet és jó lenne, ha minél több polgártársunk megtenné!

Az Érdlakó blogportál cikkét itt olvashatják el a témában. 

Az eredmények kiértékelése után az Érdi Újság is visszatér a témára.

Legutóbbi cikkünk itt olvasható.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email