22_03_29_erdmost_nincskep

Méltóbb munkakörülmények az érdi mentősöknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Méltóbb munkakörülmények az érdi mentősöknek

T. Mészáros András polgármester, aki az Összefogás Egyesület elnöke is egyben, látogatást tett az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítványnál a Sárd utcában, ahol az állomás épületének fejlesztéséről tárgyalt Bántó Bélával, az alapítvány elnökével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Sárd utcai Érdi Mentőállomás Érdet és térségét látja el, azaz városunk mellett Diósd, Tárnok, Sóskút és Pusztazámor, illetve Százhalombatta tartozik hozzájuk (utóbbiban esetellátást végeznek).

– Az alapítvány megkeresett engem, mint az Összefogás Egyesület elnökét, mert jelenleg méltatlan körülmények között kényszerűek végezni nagy felelősséggel járó munkájukat. Azt kell mondanom, polgármesterként is segítenem kell, mert bár az állomás épülete stabil, de belül már körülbelül negyven éve nem tudták fejleszteni – nyilatkozta T. Mészáros András, miután végig járta az állomást.

Mint azt korábban mi is hírül adtuk, nyáron a mentőállomás dolgozói létrehozták az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítványt többek között a mentőállomás szociális körülményeinek és a szolgálatot teljesítők munkafeltételeinek fejlesztésére.

Ahogy azt a polgármestertől megtudtuk, látogatása ennek lehet az egyik első lépése, amit követhet majd a tervezők, a műszaki szakemberek, építőanyaggal foglalkozók és kivitelezők összefogása, hogy egy éven belül változás történhessen.

– Emlékszem, annak idején a rendőrség épületével kapcsolatban beszéltünk így, és az is meg tudott újulni teljes mértékben. Abban reménykedem, hogy belátható időn belül, épp az alapítvány kezdeményezésére, ez az épület is méltóbb körülményeket tud majd biztosítani az itt dolgozó mentősök részére – zárta szavait T. Mészáros András.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email